1384136_847064301983746_2619426716641999740_n

Кращі 5 порад для фабрування ваших нігтів. Читаємо,зберігаємо собі активно використовуємо

1. Використовуйте завершальне покриття
Це допоможе вашим нігтям виглядати глянсовими і здоровими. Таке покриття завжди надає будь-якому лаку вид дорогого і ексклюзивного. До того ж, воно продовжує життя вашому манікюру, освіжає колір, захищає лак від попереднього руйнування. Важливо: перед нанесенням переконайтеся, що шар лаку висох.

2. Зміцнюючий лак для нігтів 
Застосовувати зміцнюючий лак достатньо 1 раз на тиждень, щоб нігті з ламких перетворилися на здорові, і виглядали значно краще. Як правило, цього лаку досить, щоб заповнити дефіцит кальцію або мінімізувати слабкість нігтів, отриману по спадковій лінії. А якщо це не допомагає, то обов'язково потрібно звернутися до лікаря,щоб з'ясувати причину ламкості нігтів.

3. Стежте за формою 
Цим багато нехтують, роблячи основний акцент на кольорі і дизайні. Але саме форма часто говорить про доглянутість і здоров'я нігтів. У цьому сезоні
Актуальні короткі нігті, та абрис – суміш квадратної та овальної форми.

4. Кілька шарів фарбувального лаку 
Будь-який лак, навіть найякісніший і насичений за кольором, все-таки кілька просвічує. Тому для одержання гарного відтінку необхідно фарбувати нігті двома і більшими шарами фарбувального лаку. Тільки тоді ви отримаєте бажаний колір.

5. Скляні пилки для нігтів 
Щоб догляд за нігтями був професійним, треба й інструменти для цього використовувати хороші. Наприклад, такі як скляні (або керамічні) пилочки для нігтів. Саме цей матеріал забезпечує ніжний догляд, запобігає розтріскуванню і розщеплення нігтів. Скляні пилки також «працюють» набагато швидше, до них не пристає пил і бруд.