10805538_845291915494318_8049336130536398802_n

А ВИ ВПЕВНЕНІ, ЩО ПРАВИЛЬНО ОБИРАЄТЕ КОСМЕТИКУ?

Завдяки косметиці кожна жінка може створити свій унікальний образ. Косметика – це здоровий вигляд шкіри , доглянутість , індивідуальність. Але якщо косметику підібрати неправильно, то можуть бути і негативні наслідки. Почервоніння шкіри, алергія, дерматит – точно не те,чого очікує жінка при виборі косметики.

Що ж робити? Як підібрати косметику?

При виборі косметики для догляду за шкірою необхідно виходити з того, до якого з різновидів шкіри належить ваша. Типів шкіри існує всього чотири : жирна, суха,комбінована і нормальна. За станом шкіра поділяється на здорову,чутливу і проблемну. Тому найголовніше – знати який у Вас тип шкіри. Це допоможе знайти найкращу косметику саме для Вас! 
Тепер розглянемо засоби ,які є найбільш придатними для вашого типу шкіри:

Суха здорова шкіра 
Щоб це тип шкіри отримував достатньо живлення і зволоження необхідно використовувати рідкі креми або молочко.

Суха чутлива шкіра
Для цього типу краще всього підійдуть ті косметичні засоби, до складу яких входить екстракт водоростей, який глибоко і швидко проникає в шкіру і, створюючи однорідну плівку, що захищає шкіру і одночасно не заважає їй дихати.

Комбінований або змішаний тип шкіри
Для цього типу підійде молочко з очищаючим ефектом з екстрактом огірка, яке оптимально підтримає зволоження шкіри. Крему краще вибирати ті, які містять фруктові кислоти, так як вони дозволяють вашій шкірі стати м'якою і ніжною, а також збільшують вміст у ньому вологи.

Комбінована проблемна шкіра
Тонік має бути без спирту і краще, щоб він містив різноманітні фруктові кислоти і екстракти трав.

Жирна шкіра
Для жирної шкіри краще підійдуть ті засоби, які містять, наприклад, фруктовий, спирт, спирт -денат або інший.

Чітко дотримуйтесь рекомендацій у виборі косметики,аби уникнути неприємних наслідків для Вашої шкіри . Доглядайте за собою і пам’ятайте,що Ви – найкращі!
З повагою центр краси Іванни Пиріг.