10526048_842296352460541_3119376451020448432_n

З початком зими стає актуальною проблема знайома кожній жінці ще зі шкільних років - як зберегти зачіску під шапкою?
Вирішити цю проблему можна двома способами або їх поєднанням. Це правильний вибір головного убору і спеціальна укладка - більш стійка і здатна не деформуватися під впливом шапки.

Ось кілька порад, як і яким способом, зберегти зачіску під шапкою:

1.Хустки, шарфи, капюшони

Оренбурзька хустка - легка і неймовірно тепла.Використовуючи її в якості головного убору Ви ніколи не спітнієте і волосся не злипнеться.Тому хустки, шалі і капюшони - найкращий варіант.

2.Хімія

Уникнути засолювання волосся і швидкої втрати ними об'єму можна зробивши на початку зими легку хімічну завивку на великі бігуді або довгострокову укладку. Така завивка не впадатиме в очі, але як основа для укладення волосся буде незамінна. Адже вона відчутно піднімає волосся біля основи і Ваша зачіска значно довше буде об'ємною.

3.Посилений догляд

Здорові, пружні і сильні волосся на багато краще тримають об'єм, ніж сухі і мляві. Тому в зимовий час року інтенсивність догляду за волоссям потрібно підвищити в кілька разів. Тут на допомогу прийде давно знайоме правило про те, що шампунь потрібно підбирати, орієнтуючись на тип шкіри голови, а кондиціонер - на структуру і тип волосся.

4.Правильні засоби для укладання

Вірно підібрані засоби для укладання волосся завжди допоможуть врятувати зачіску витримавши безліч одягань головного убору за день. Найбільш хорошим варіантом для шанувальниць левових грив буде мус. Він надасть волоссю об'єм. Використовувати його потрібно акуратно, розподіливши по всій голові біля коріння і висушивши феном. У разі коли пишне волосся - це не ваш варіант - нанесіть укладальний мус практично на кінчики локонів і укладіть феном.

Ось ще кілька простих і важливих рекомендацій:

• на зимовий період виберіть шампуні, бальзами та засоби для укладки, які збільшують об'єм волосся;

• поки волосся ще не висохло остаточно не одягайте шапку;

• зберегти гарні локони для довгого волосся можна, зібравши їх в хвіст або рогалик, а після зняття шапки - розпустити.