10425156_847055941984582_996877649035122986_n

Будь-яка жінка, без сумніву, хотіла б мати розкішні загнуті вії. На жаль, не багато хто може похвалитись таким пишнотою, дарованим від природи. А іншим жінкам доводиться прикладати багато зусиль, щоб виглядати дійсно добре.

Як робиться хімічна завивка вій?

Дана процедура робиться в салоні краси. Триває процедура близько 40-50 хвилин і є абсолютно безпечною. Майстер в салоні використовує спеціальний хімічний розчин і спеціальні мініатюрні бігуді, на які намотується кожна вія. Якщо використовувати більш товсті бігуді, то завиток вийде плавним і більше підійде власницям довгих вій. Тоненькі валики можуть завити навіть дуже короткі вії.

Коли майстер в салоні зніме бігуді, жінка точно здивується новому вигляд у своїх вій. Погляд стане більш привабливим і хвилюючим в такому обрамленні. Побоюватися цієї процедури не варто, адже сьогодні дуже багато жінок у всьому світі регулярно роблять собі хімічну завивку вій. Ця послуга не є дорогою і ми її робимо в нашому салоні краси.

Чи безпечна ця процедура?

Багато жінок можуть побоюватися того,що дана процедура нашкодить їхнім очам. З цієї причини, у нашому салоні працюють лише досвідчені майстри, які зроблять цю процедуру абсолютно безпечною.

Ефект хімічної завивки помітний навіть на коротких і прямих віях. Жінки не повинні боятися експериментувати над поліпшенням своєї зовнішності.,адже результат може перевершити навіть найсміливіші очікування.